Kærlighedskysset

Når kærligheden skal besegles

Hvis der skal være ekstra swung under kærlighedskysset, bør det ske under det mere end 400 år gamle egetræ, der med sin tykke stamme er solidt plantet i jorden på Tåsinge. Egen hedder Ambrosius og er opkaldt efter digteren Ambrosius Stub og allerede der, er der ren poesi i luften.

Læs mere


Som i et eventyr

I et lille bindingsværk hus med udsigt over Lillebælt har HC Andersen siddet og formuleret vers til en kronprins. Det er den perfekte ramme for et kærlighedskys og man kan næsten mærke historiens vingesus fyldt med eventyr og poesi.

Læs mere


Når fortid og nutid krydser

I står mellem det smukke Knudshoved Fyr på den ene side og Knaldstationen på den anden (åh jo – det hedder den!) Knaldstationen er en 7 meter høj mast med en kurv, hvori man sprængte dynamit i tåget vejr for at advare skibene i 1801. I er således i krydset mellem fortid og nutid og måske er der behov for en dynamitsprængning, hvis forholdet er blevet lidt tåget. I hvert fald er stedet det helt rigtige for et kærlighedskys!

Læs mere


Kys med åbne øjne!

— så er du nemlig sikker på, at du holder balancen her på kanten af Møns klint. Efter 7 kilometers vandring ser du pynten Sækkepiben, der er et af de smukkeste steder på turen. Med kridtet på havbunden, ser det klare vand næsten middelhavsagtig ud og der imellem de gamle træer, er der plads til et ægte kærlighedskys.

Læs mere


Åens rislen er romantikkens melodi

Der er flere fine broer over Brænde Å på denne tur. Her kan du følge åens vandstrøm og lytte til den rislende lys af stille vand. Du kan udvælge den bedste bro til kærlighedskysset eller kysse på dem alle 😉

Læs mere