Advertising policy

Danish Hikings er en personlig blog, hvor vandreture og andre indlæg vedrørende vandring er tilgængelig for interesserede. Alt indhold er produceret af mig og stilles gratis til rådighed for alle, der har lyst til at læse med.

Bloggen Danish Hikings er en hobby ved siden af mit almindelige arbejde og alle vandreture er gennemført af mig og nøje vurderet, inden de bliver offentliggjort. Inspiration til vandreturene kommer både fra egne oplevelser, medier og jer men vigtigst af alt, er der kun vandreture på websitet, som jeg selv vurderer er en særlig oplevelse. Sponsorer kan ikke købe sig til god omtale her.

Websitet anvender såkaldte reklamelinks, når jeg kan stå inde for det.  Når der er reklamelinks, vil det altid følge dansk lovgivning og være tydeligt angivet.

Hvad er reklamelinks?

Et reklamelink (også kaldet affiliate link) er et link, hvor jeg får en form for kommission fra virksomheden, hvis du klikker på linket og køber deres produkter. Her vil udelukkende benyttes reklamelinks, som jeg selv kan stå inde for og eventuelt benytter. Hvis du benytter de få reklamelinks på websitet, er du med til at dække nogle af de omkostninger, som der er forbundet med Danish Hikings.

Er du interesseret i et samarbejde?

Her på Danish Hikings skriver jeg om vandreture, som primært henvender sig til danskere, der vandrer eller skal til at begynde at vandre. Danskere, der enten alene eller sammen med andre har lyst til at opleve naturen uden at skulle bruge tid på at planlægge. Den kræsne vandrer, der gerne vil have en totaloplevelse ud af sin vandretur men ikke har tid til at klikke rundt på forskellige websites for at sammensætte den helt rigtige tur. Eller den omsorgsfulde vandrer, der gerne vil overraske sin bedre halvdel med en vandretur, som bliver et dejligt minde.

Hvis du står bag et firma, der henvender sig til samme målgruppe, så skal vi måske arbejde sammen?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på danishhikings@outlook.com

Med venlig hilsen Klaus Lind Justesen