Ny på bloggen? Start her!

Bloggen her er til dig, der gerne vil skippe planlægningen og alligevel nyde en fantastisk vandretur.

Langt de fleste af vandreturene er over 10 km, fordi du skal mærke turen i krop & sjæl bagefter. Vi har vores helt egen målestok for kilometer og for os er der først tale om en vandretur, hvis det er mere end 10 km. Så snør traveskoene og smid rygsækken på ryggen med forplejning til turen.

Hvis du vil tage del i fællesskabet om vandring, er du velkommen i vores gruppe på Facebook.

HAPPY HIKING!


Du kan vælge at kigge alle vandreturene igennem alt efter, hvor du skal vandre. Danmark er fordelt på landsdele og kategorien øvrige dækker over de udenlandske vandreture.

Det er muligt at vælge et konkret naturvalg til din vandretur. Det kan være, at du er til skov eller måske vil du gerne nyde vand? Du kan klikke på nøjagtig den naturoplevelse, som du ønsker.

Temaerne har vi udvalgt til dig, hvis du vil have lidt ekstra ud af din vandretur. Det kan være, at der er behov for et romantisk sted til en særlig lejlighed eller du har brug for et stop undervejs med en god udsigt og en bænk.

Vi har fundet de skønneste udkigsposter til solnedgange for de romantiske og solopgange til “early birds”. Og hvis du som os nyder de gamle fyrtårne, kan du her vælge vandreture, der fører dig forbi dem.


Lad os skabe et fællesskab!

Vi vil rigtig gerne være med til at flere nyder den danske natur og skaber tid i hverdagslivet til at vandre.

Men det kræver, at vi alle sammen gør opmærksom på gode vandreture og synliggør mulighederne overfor hinanden.

Når du følger vores vandreture, vil det derfor være hyggeligt, hvis du poster et billede på vores Facebookprofil eller tagger os med #danishhikings. På den måde kan vi alle nyde gavn af hinandens vandreture og den skønne natur.

Vi har malet nogle hvide sten med Dannebrogsflag, hvorpå der står Danish Hikings. De sten er placeret rundt omkring på alle vores vandreture. Hvis du finder en af stenene, vil det være sjovt, hvis du deler et billede med placeringen på vores Facebookprofil.

På Instagram poster vi smukke billeder af de mange vandreture og der er videosekvenser til inspiration. Du er velkommen til at være med i fællesskabet omkring Danish Hikings med en profil, der viser, at netop du er optaget af at vandre. Profilerne i fællesskabet starter med danishhikings_dit navn. På den måde er vi alle med til at inspirere og være en del af Danish Hikings.

Tak fordi du læste med – vi håber, at du får gavn af bloggen!


Vi vil gerne høre fra dig

Bloggen her skal inspirere dig til dine egne vandreture. Men vi vil også meget gerne inspireres til nye ture. Du er derfor meget velkommen til at sende os turforslag eller kommentere på vores vandreture. På den måde kan bloggen få tilført nye vandreture jævnligt og vi skal nok tilføje, at du har inspireret os til vandreturen.