Solnedgange

Gør det!

Sørg for godt afkølet champagne, hvis den perfekte solnedgang skal nydes sammen med de gyldne dråber. Det tager nemlig omtrent 4 km at vandre til Hindgavl Voldsted, hvor du går 15 meter op af de stejle trapper og føler, at du er på toppen af Fyn. Dit udsyn er fantastisk og solnedgangen på en klar dag er virkelig helt særlig.

Badet i lys og duften af saltvand

Det er luksus, når det er muligt at parkere tæt på en smuk solnedgang. Så kan der nemlig kræses mere for forplejningen, så du kan nyde kolde drikke, småhapsere på den lille grill og et tæppe til at sidde på. Nemt at pakke sammen og det skal ikke mases ned i en rygsæk i flere timer. På P-pladsen går en lille sti ned til vandet på den anden side af vejen. Ingen bord-bænkesæt men det gør ikke noget – blandingen af græs og sand mellem tæerne, gør oplevelsen helt særlig.

I læ tæt ved vandkanten

Der er et skønt bord-bænkesæt i læ lige ved P-pladsen. På den måde kan du nyde solnedgangen efter din vandretur og behøver ikke at vandre rundt med den forplejning, der kan nydes ved synet af dagens sidste solstråler- om vejret tillader det.