Solopgange

Idyllisk udsyn

Der er fuldt udsyn hen over sandstrand og hav til skøn solopgang fra P-pladsen. Bord-bænke sættet giver rig mulighed for at starte dagen med morgenmad.

Dyb indånding og læn dig blot tilbage

Det fine bord-bænke sæt med ryglæn mod Otterup Lystbådehavn giver dig den perfekte placering for at nyde solopgangen over Odense Fjord. Skulle der komme til at regne, er der smukke træpavilloner gemt i buskadset, hvor du kan nyde det samme syn.

Husk hynden til første parket

Når solen langsomt kommer til syne i horisonten, er det perfekt med den medbragte hynde på de fine strandsten lige ned til vandet. På din højre side vugger Østersøen med det turkisfarvede vand og du nyder, hvordan farverne fra solen får malet himmel og hav.

Den smukkeste solopgang

Du belønnes massivt, hvis du står tidligt op til denne vandrerute. Lige så snart du har forceret de mange trin op til højderyggen og kommer gennem den første del af stien med buskads, så ser du solopgangen over Mariager fjord. Du kan nyde synet de første tre kilometer af vandreruten og det er virkelig spektakulært.

Skøn start på dagen

Der er kræset for dig, hvis du står tidligt nok op. Den romantiske sti mellem de mandshøje rhododendron’er i parken ned mod det nyere bord-bænke sæt og den lille badebro sætter scenen for en særlig oplevelse. Her kan I nyde en fantastisk solopgang – når der ikke er gråvejr 😉 Placeringen er ikke langt fra parkeringspladsen, så det er muligt at starte dagen med en lækker morgenmad, hvor resterne kan bringes tilbage til bilen, inden dagens vandretur fortsætter.