Tilbehør

Du husker måske bæltetasken tilbage fra forrige årtusinde – nærmere bestemt i 90’erne. Og du har måske forsvoret, at du skulle ses med den på igen. Men den er bare genial. Tessa elsker sin bæltetaske, hvor der er smartphone, læbepomade, sprit og papirservietter lige ved hånden. Der er så mange smarte bæltetasker nu, at du næsten skal unde dig selv et kig for at blive inspireret og der er både et godt udvalg til os, der kan lide det mere tøsede og ham den maskuline, der egentlig ikke vil ses med en bæltetaske men godt kan se nytteværdien, hvis den er cool nok.

Vi drikker kaffe på vandreturene – uanset hvor lang turen er og gerne flere kopper. Det er først for nyligt, at vi stiftede bekendtskab med begrebet folde kopper OG det er smart. Denne foldekop er vi selv glade for og den findes i et væld af glade farver. Her har vi fundet en særlig udgave med fire kopper og det er praktisk, hvis man er på familietur eller vandrer flere sammen.

Vi har holdt rigtig mange kaffepauser, hvor vi sidder på handskerne. Så undgår vi en våd rumpe. Men det er altså smartere at medbringe et lille siddeunderlag. Her er det udgaven med lidt fyld i, så du sidder blødere. Her er udgaven med aluminium, der holder dig dejlig varm og tør under pauserne og kan pakkes til en lille firkant. Alu-underlaget er vores egen favorit 🙂

Myggespray i skovene, når du vandrer, er rigtig godt for os, der har det søde blod. Vi bruger det svenske “djungle-olie”, der er virkeligt anvendeligt.