Fyns Hoved. 10 km.

Fyns Hoved. 10 km.

maj, 2020 Slået fra Af admin

Fyns Hoved er altid en tur værd.

Turen fra Munkebo og op til Fyns Hoved er utrolig flot med udsigt til vandet, hvorend du kigger hen. Det er dog en ret lang køretur, hvis du blot ønsker at spadsere de godt 3 km rundt om Fyns Hoved.

Du kan forlænge din tur ved at følge vores beskrivelse, så din vandretur bliver næsten 10 km.

Kør så langt ud du kan og parker og start din vandretur. Vi tog turen rundt helt nede langs vandet. Det skal du kun gøre, hvis du har stærke ankler og er god til at gå på sten. Du vil til gengæld opleve Fyns Hoveds stejle skrænter og se, hvordan hav, vejr og vind langsomt æder sig længere ind. Der vil altid være læ på et eller andet tidspunkt rundt om spidsen. Om du tager turen ved kysten eller følger de velbesøgte stier, så får du nogle flotte motiver til billeder. Det perfekte Fotoshoot finder du på vej tilbage fra spidsen, hvor du kigger ind mod fastlandet.

Godt rundt passerer du din bil og fortsætter tilbage ad dæmningen og går til venstre første gang det er muligt. Går du først op ad trappen, får du en fantastisk udsigt over Fyns Hoved. Gå ned igen og fortsæt rundt langs kysten ad Horseklint. Her oplever du et naturskønt lavvandet fredet område.

Følg Sandvejen og Sømærkevej ud til Fynshovedvej og følg igen vejen med kysten på din venstre side. Du kommer nu forbi den naturlige havn og forbi det laveste og tyndeste fyrtårn vi har set. Det stod helt alene og så sådan ud til at kunne bruge et kram 🙂

Derfra følges kysten tilbage til bilen.

Turen er næsten 10 km lang.

Er du interesseret i at se, hvad Kerteminde mere har at byde på, så besøg Visit Kerteminde

Klik på kortet nedenfor, og du kan åbne det i Google Maps, hvorefter du kan følge ruten live, når du går.